La Festa de l'Animal

El Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Mancomunitat Pendès Garraf organitza la Festa de l'Animal amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania i fer que Vilanova sigui una ciutat amiga dels animals.


Es tracta d'un aparador on les empreses del sector, organismes i associacions poden mostrar a la ciutadania la seva tasca diària, i a banda és una plataforma mitjançant la qual l'Ajuntament vol conscienciar sobre la tinença responsable d'animals, aprovada pel ple municipal. Així des del servei de medi ambient s'informarà al públic i als professionals sobre les particularitats de la nova ordenança.

La jornada estarà dedicada als animals, i es realitzaran activitats divulgatives i demostratives amb gossos, a més de tallers de sensibilització sobre la tinença responsable dels animals, i contra els abandonaments. 

La passarel·la d'adopció, que va ser tot un èxit en les darreres edicions, ha establert una col·laboració amb les protectores d'animals perquè puguin mostrar alguns dels animals que busquen una família que els adopti. A més, s'oferirà la passarel·la "Mostra'ns el teu amic", on els ciutadans podran lluir el seu animal.

Una de les novetats de la Festa, que estarà ubicada a la rambla de la Pau de deu del matí a dos quarts de nou del vespre, és la realització d'un canicross popular amb un recorregut de 2 quilòmetres i un taller de construcció de caixes-niu per a rat-penats

Pel que fa a l'anomenada "pista d'animals", hi haurà activitats durant tot el dia. Des de les 10 del matí s'aniran succeint les activitats com ara les exhibicions de les unitats canines dels cossos de seguretat, de gossos de teràpia, gossos pigall i demostracions d'agility. 

 

 

Organitza:

Col·laboren: